Αναζήτηση συνταγών
Τρίτη 8 Μαρτίου 2011
Αντζεμ Πιλάφ
υλικα
1 κιλό αρνί
1 Φλιτζάνι ρύζι
2 1/2 φλιτζάνια νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 ντομάτες τριμμένες
αλάτι, πιπέρι
εκτελεση
-Κόβετε το κρέας σε κομμάτια -Αλατοπιπερώνετε
-Βάζετε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν
-Προσθέτετε το κρέας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε τις ντομάτες
-Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει
-Όταν είναι έτοιμο και μείνει με την σάλτσα του προσθέτετε το ρύζι και τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό -Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να σιγοβράσει
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου