Αναζήτηση συνταγών

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΙΛΚΣΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



υλικα

600 ml γάλα
30 γρ μέλι
220 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο)
8 μπάλες παγωτό βανίλια
8 παγάκια

εκτελεση

Βάζουμε 250 ml γάλα με το μέλι να πάρουν μια βράση.Χοντροκόβουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε μέσα στο γάλα ανακατεύοντας διαρκώς.Τα βγάζουμε απο τη φωτιά,τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες να παγώσουν.Βάζουμε το σιρόπι σοκολάτας με όλα τα άλλα υλικά στη φραπιέρα και ανακατεύουμε στη δυνατή σκάλα, μέχρι τα παγάκια να γίνουν πολύ μικρά κομμάτια.Βάζουμε σε ψηλά ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου