Αναζήτηση συνταγών
Τρίτη 8 Μαρτίου 2011
Αμυγδαλωτά με Μανταρίνι
υλικα
.600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη
.3/4 του φλυντζανιού ζαχαρί
.3/4 του κιλού μανταρίνια
.Λίγη ζάχαρι για πασπάλισμα
εκτελεση
-Πλύνετε τα μανταρίνια και ξεφλουδίστε τα.
-Βράστε τις φλούδες από τα μανταρίνια για 5 λεπτά ώστε να μαλακώσουν.
-Κατόπιν βάλτε τις σιγά σιγά στο μπλέντερ και χτυπήστε τις να γίνουν πολτός.
-Αναμιγνύετε τον πολτό των μανταρινιών με τα αμύγδαλα και την ζάχαρι και τα ζυμώνετε καλά.
-Με την ζύμη φτιάχνετε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάτε μέσα σε ένα πιάτο ζάχαρι.
-Τοποθετείτε τις μπαλίτσες σε μία πιατέλα και σερβίρετε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου