Αναζήτηση συνταγών
Τρίτη 8 Μαρτίου 2011
Αμυγδαλωτά
υλικα
.1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
.1 φλιτζάνι ζάχαρη
.1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
.2 ασπράδια
.1 βανίλια
.ανθόνερο
εκτελεση
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C
-Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι
-Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά
-Πλάθετε μικρά μπαλάκια
-Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί
-Μπήγετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο
-ψήνετε για 10 - 15 λεπτά περίπου
-Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου