εύκολα μαγειρέματα
Αναζήτηση συνταγών
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012
Φρέσκα Υλικά
Για να είναι το ψάρι φρέσκο πρέπει τα μάτια του να είναι γυαλιστερά, τα βράγχια του κόκκινα και η σάρκα του σφικτή.
Τα λαχανικά πρέπει να έχουν ζωηρό χρώμα και να είναι δροσερά..
Πηγη
boukitsa.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου