Αναζήτηση συνταγών

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Πένες με μπρόκολο,κουνουπίδι,καρότο,baby σπανάκι και κρέμα από φέτα και παρμεζάνα 👌👌

                                                           
 υλικά
500 γρ. πένες
100 γρ. μπρόκολο
100 γρ. κουνουπίδι
100 γρ. καρότο
200 γρ. baby σπανάκι

100 γρ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
4 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι

παρασκευή

Πλένουμε τα λαχανικά,αφαιρούμε το χοντρό κοτσάνι απο το μπρόκολο και το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μικρά μπουκετάκια. Κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες και Τα ψήνουμε ολα στον ατμό εκτος απο το σπανακι που το θελουμε ωμο .τα λαχανικα θέλουμε να "κρατάνε" λίγο όταν τα βγάλουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente. Ενώ βράζουν, αναμειγνύουμε με πιρούνι τη φέτα με το σκόρδο, τη παρμεζάνα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, προσέχοντας να μείνουν 2-3 κουτ. σούπας από το νερό τους, και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τους. Ανακατεύουμε καλά, πρώτα με το μείγμα των τυριών. Προσθέτουμε τα λαχανικά και το ωμό σπανάκι και ανακατεύουμε προσεκτικά. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένη παρμεζανα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου