υλικά
500
γρ. πένες
100
γρ. μπρόκολο
100
γρ. κουνουπίδι
100
γρ. καρότο
200
γρ. baby σπανάκι
100
γρ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
2
σκ. σκόρδο, λιωμένες
4
κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι,
πιπέρι
Πλένουμε
τα λαχανικά,αφαιρούμε το χοντρό κοτσάνι
απο το μπρόκολο και το κουνουπίδι και
το χωρίζουμε σε μικρά μπουκετάκια.
Κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες και Τα
ψήνουμε ολα στον ατμό εκτος απο το
σπανακι που το θελουμε ωμο .τα λαχανικα
θέλουμε να "κρατάνε" λίγο όταν τα
βγάλουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al
dente. Ενώ βράζουν, αναμειγνύουμε με πιρούνι
τη φέτα με το σκόρδο, τη παρμεζάνα, αλάτι
και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στραγγίζουμε
τα ζυμαρικά, προσέχοντας να μείνουν 2-3
κουτ. σούπας από το νερό τους, και τα
ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τους.
Ανακατεύουμε καλά, πρώτα με το μείγμα
των τυριών. Προσθέτουμε τα λαχανικά και
το ωμό σπανάκι και ανακατεύουμε
προσεκτικά. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένη
παρμεζανα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου