Αναζήτηση συνταγών

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Μακαρονοσαλατα με κόκκινο λάχανο και τονο


Υλικά


Ένα μεγάλο κοκκινο λάχανο 2 τόνους σε νερο

500γρ βίδες 

βρασμένες
300μλ κέτσαπ
Χυμό από 2-3 λεμόνια
Ελαιόλαδο Αλάτι,πιπέρι μπόλικο







Παρασκευή

ΨιλοΚόβουμε το λάχανο και το τρίβουμε με λίγο αλάτι..
Ανοίγουμε τους τόνους και ανακατεύουμε σε μπολάκι
τόνο,κέτσαπ,λάδι,λεμόνι,αλάτι,πιπέρι 
Και τα ανακατεύουμε καλά καλά με το λάχανο..Τέλος Ρίχνουμε τις βίδες κάνουμε ένα γερό Ανακάτεμα και έτοιμο... 
σερβίρεται παγωμένη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου