Αναζήτηση συνταγών

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΟΝΟΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ


ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Βραστά Ψητά σχάρα /φούρνο Τηγανιτά
Κολιοί, Μπακαλιάρος 10 λεπτά 15 λεπτά 8 λεπτά/100 γραμ.
Σκουμπρί, Λυθρίνι, Μπαρμπούνι 8 λεπτά 10 λεπτά 8 λεπτά /100 γραμ.
Σαρδέλες, Γαύρος 5 λεπτά 8 λεπτά 5 λεπτά
Σφυρίδα, Φαγκρί, Συναγρίδα 15 λεπτά 20 λεπτά 12/100 γραμ.
Πέστροφα, Γλώσσα 10 -12 λεπτά 10 -12 λεπτά 10 -12 λεπτά
Καλαμαράκια, Σουπιές 15 λεπτά

ΛΑΧΑΝΙΚΑ Ατμό - Βραστά Φούρνο Κατσαρόλα
Αγκινάρες 40 λεπτά 10 (ήδη βρασμένες λίγο) 20 λεπτά
Καρότα 30 λεπτά
Κολοκυθάκια 20 λεπτά 40 λεπτά 15 λεπτά
Φασολάκια 60 λεπτά 60 λεπτά 60 λεπτά
Πατάτες 30 λεπτά 45 λεπτά 20 λεπτά
Τομάτες 15 λεπτά 30 λεπτά 15 λεπτά

ΚΡΕΑΣ Βραστό Κατσαρόλα Φούρνο Σωτέ Τηγανιτό Σχάρα
Αρνάκι 60 λεπτά 25 λεπτά 25 λεπτά 8 λεπτά / 100 γραμ
Βοδινό 3 ώρες 2 ώρες (ψητό)
Χοιρινό 2 ώρες 1 ½ ώρα 40 λεπτά 45 λεπτά
Μοσχάρι 2 ώρες 1 ½ ώρα 40 λεπτά 45 λεπτά 12 λεπτά /150 γραμ
Κοτόπουλο 1 ½ ώρα 2 ώρες 60 λεπτά 15 - 25 λεπτά η κάθε πλευρά 30 λεπτά

Πηγη
boukitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου