Αναζήτηση συνταγών

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Καλαμαράκια γεμιστά


Υλικά
700 γρ. καλαμαράκια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι (προαιρετικά)
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
500 γρ.κονκασέ
αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και χωρίζουμε το κεφάλι με τα πλοκάμια από το σώμα.
Ψιλοκόβουμε τα κεφάλια με τα πλοκάμια και τα αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός της ντομάτας) και το μισό λάδι.
Γεμίζουμε τα σώματα με το μίγμα και τα ράβουμε είτε στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, τη ντομάτα και σιγοβράζουμε για 20 - 25 λεπτά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου