
υλικα
1 κιλό γαύρο
.Ξύδι
.2-3 κεφάλια σκόρδο
.μαϊντανό
.ελαιόλαδο
εκτελεση
-Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τον γαύρο
-Τον πλένετε καλά και τον στραγγίζετε
-Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι
-Μετά από 24-30 ώρες, τα βγαζετε και τα καθαρίζετε από το κόκκαλο
-Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρωσεις
-Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό
-Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί
-Διατηρείται στο ψυγείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου